Mad til festen 

       Gør festmad til en oplevelse

 

 

Menuforslag til mad ud af huset

 

Nedenunder kan du se 4 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Du kan frit kompinerer mellem de forskellige retter, og har du selv gode ideer, er Harboøre Hotel altid meget fleksible.

2 Retter: 195,-

3 Retter: 205,-

 

Forret

  • Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas.
  • Ferskrøget laks med grønne asparges - hertil flødestuvet spinat og flutes.
  • Butterdejsskal med høns i asparges.
  • Rejecocktail med dressing og flutes.

 

Hovedret

  • Helstegt oksefilet med grilltomat, ristede champignons, råstegte gulerødder med porre, valgfri kartoffel samt rødvinssauce.
  • Krydderkamsteg med broccolisalat, råstegte rodfrugter, bagekartofler med kryddersmør
    samt bearnaisesauce.
  • Venøbøf med mixed salat, dressing, hvide kartofler samt skysauce.

 

Dessert

  • Hjemmelavet nøddekurv med is & frisk frugt.
  • Hjemmelavet islagkage på makronbund med frisk frugt.
  • Hjemmelavet æble-/mazzerintærte med kanelcreme

 

 

 

 

Den bedste kvalitet 

-til den rigtige pris

 

Harboøre Hotel bringer mad ud af huset i Thyborøn, Harboøre, Lemvig, Struer, Holstebro og alle byer i området.

 

Ring til 97 83 43 01 eller skriv til kontakt@mad-til-festen.dk og hør om mulighederne,

 

Nøddekurv med is & frisk frugt