|
|
|
|
Menuforslag til mad ud af huset
Nedenunder kan du se 4 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Du kan frit kompinerer mellem de forskellige retter, og har du selv gode ideer, er Harboøre Hotel altid meget fleksible.
2 Retter: 195,-
3 Retter: 205,-
Forret
- Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas.
- Ferskrøget laks med grønne asparges - hertil flødestuvet spinat og flutes.
- Butterdejsskal med høns i asparges.
- Rejecocktail med dressing og flutes.
Hovedret
Helstegt oksefilet med grilltomat, ristede champignons, råstegte gulerødder med porre, valgfri kartoffel samt rødvinssauce.
Krydderkamsteg med broccolisalat, råstegte rodfrugter, bagekartofler med kryddersmør samt bearnaisesauce.
Venøbøf med mixed salat, dressing, hvide kartofler samt skysauce.
Dessert
- Hjemmelavet nøddekurv med is & frisk frugt.
- Hjemmelavet islagkage på makronbund med frisk frugt.
- Hjemmelavet æble-/mazzerintærte med kanelcreme
| |
|
Den bedste kvalitet
-til den rigtige pris
Harboøre Hotel bringer mad ud af huset i Thyborøn, Harboøre, Lemvig, Struer, Holstebro og alle byer i området.
Ring til 97 83 43 01 eller skriv til kontakt@mad-til-festen.dk og hør om mulighederne,
Nøddekurv med is & frisk frugt
|